VÄLKOMMEN!

Jag heter Sanna Sporrong, född på det tidiga 80-talet och arbetar som bokformgivare ifrån min ateljé i centrala Göteborg. Jag bor med min sambo, våra två barn och en hund i ett hus strax utanför stan. Böcker är en central del i mitt liv och jag arbetar med förlag i hela Norden och skapar form och funktion åt spännande innehåll.

Privat är jag väldigt intresserad av hälsa och positiv psykologi. Detta har mynnat ut i en serie egna produkter inom produktivitet och personlig utveckling. Att börja sälja mina egna produkter är något jag planerat och drömt om i 10 års tid!

Snart lanserar jag mina allra första egna trycksaker med Drömkalendern i fokus. Kalendern är ett verktyg för att finna sin väg i livet, öka självkänslan, formulera och förverkliga sina drömmar. Drömkalendern bygger på erfarenheter och kunskaper jag samlat på mig genom åren och är något som jag använt mig av i större delen av mitt liv. Jag har tidigare haft svårigheter med psykisk ohälsa. Att hitta strategier i min vardag och att lägga ett positivt fokus på rätt saker i en viss situation har hjälpt mig otroligt mycket i min utveckling. 

SNART LANSERAS DRÖMKALENDERSERIEN!

Drömkalendern är ett verktyg för att ta reda på vad du vill med ditt liv och en hjälp på vägen för att ta dig dit. Under ett års tid utmanar den dig att reflektera kring vad som får dig att må bra och hur du kan få ut mer av livet. Genom att föra in dagliga rutiner som hjälper dig att hålla kursen mot ditt mål, kommer du varje dag ta dig närmare ditt drömliv. Kalendern ger dig samtidigt redskap som hjälper dig att få rätt saker gjorda – så effektivt som möjligt. I serien finns också anteckningsblock för din veckoplanering, ett litet block för din kom-ihåg-lista, samt anteckningsblock i tre olika utföranden.

Filosofin i den här kalendern går ut på att ta vara på nuet, din känsla för dagen och uppskatta de små sakerna i din vardag, samtidigt som du tar dig framåt mot dina mål. Det är dags att få mer gjort, att må så bra du bara kan och på vägen uppfylla dina drömmar! 

Få nyheter om lanseringen via min Instagram eller skriv upp dig på mitt nyhetsbrev!


FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM: @SPORRONGFORM