OM MIG

Jag heter Sanna Sporrong, född på det tidiga 80-talet och arbetar som bokformgivare ifrån min ateljé i centrala Göteborg. Jag bor med min sambo, våra två barn och en hund i ett hus strax utanför stan. Böcker är en central del i mitt liv och jag arbetar med förlag i hela Norden och skapar form och funktion åt spännande innehåll.

Privat är jag väldigt intresserad av hälsa och positiv psykologi. Detta har mynnat ut i en serie egna produkter inom produktivitet och personlig utveckling. Att börja sälja mina egna produkter är något jag planerat och drömt om i 10 års tid!

Snart lanserar jag mina allra första egna trycksaker med Drömkalendern i fokus. Kalendern är ett verktyg för att finna sin väg i livet, öka självkänslan, formulera och förverkliga sina drömmar. Drömkalendern bygger på erfarenheter och kunskaper jag samlat på mig genom åren och är något som jag använt mig av i större delen av mitt liv. Jag har tidigare haft svårigheter med psykisk ohälsa. Att hitta strategier i min vardag och att lägga ett positivt fokus på rätt saker i en viss situation har hjälpt mig otroligt mycket i min utveckling.